Zoo Tábor

Minden évben, a vakáció kezdetétől, azaz június közepétől egészen augusztusig nagy örömmel és szeretettel várjuk az általános iskolásokat az egy hetes turnusokban megrendezésre kerülő, nagy közkedveltségnek örvendő napközi jellegű Zoo Táborunkban. Az egy hetes program során külön táborvezető irányítja a gyerekek tevékenységét, melynek szakmai hátterét, a napi programok helyszínét a Böbe Majom Tanodája Oktató – és Kiállítóház biztosítja. A táborban jellemzően az általános iskola alsó tagozatos tanulói vesznek részt.

Oktatóinkkal arra törekszünk, hogy a zoo tábor ideje alatt a tanulók minél több – a tananyagon felül is - érdekes és hasznos tudást sajátítsanak el, játékos, kikapcsolódást segítő feladatok útján ismereteiket bővítsük. Az egy hét alatt előtérbe kerülnek a gyakorlati tevékenységek, az anyaggyűjtés – rendszerezés, a megfigyelések, az egyszerű jegyezetek készítése, valamint a tapasztalatok közös feldolgozása.

Megismerkednek az állatkert minden állatával, tapasztalják a fajgazdagságot, hiszen az Állatkertben szemmel látható az élővilág sokszínűsége. Ehhez kapcsolódóan sok szó esik a védett állatokról, az állatkertek fajmegőrzési, természetvédelmi szerepéről. Az élénk gyermeki fantázia és kreativitás megmutatkozik az élmények, gondolatok rajzokban való kifejezésében. 

Várunk minden új érdeklődő diákot, és nagyon örülünk az évről évre visszatérő gyerekeknek is, mely mutatja a táboraink eddigi sikerét.

A Veszprémi Állatkert 2019. évi nyári Zoo táborai

Szeretettel várunk a ZOO Táborba minden olyan 7 – 14 éves korú gyermeket, aki szeretne egy izgalmas nyári hetet eltölteni a Veszprémi Állatkertben.

 

A táborozók megismerkedhetnek az Állatkert életével, az ott élő állatokkal, a természetvédelemmel, az Állatkert mindennapjaival. A tábor központja a Böbe Majom Tanodája oktató – és kiállítóház, mely minden szükséges eszközzel felszerelt, melyre a szemléltető oktatáshoz szükség lehet. Az oktatás élő szertára pedig maga, az Állatkert. A program kiegészül sok játékkal, vetélkedővel.

 

A turnusok 5 naposak (hétfőtől péntekig)

Naponta 8.00 – 16.00 óráig

Turnusonként 20-25 gyermeket tudunk fogadni

Részvételi díj: 45. 000 Ft

 

IDŐPONTOK:

 

              2019. július 1. - 2019. július 5.  BETELT!

               2019. július 8. - 2019. július 12.  BETELT!

2019. július 29. - 2019. augusztus 2. BETELT!

                2019. augusztus 5. – 2019. augusztus 9. BETELT! 

Tudnivalók a táborozóknak

Táborainkba csak a kiírásnak megfelelő életkorú gyermekeket tudjuk fogadni (aki betöltötte a 7. évet, valamint elvégezte az első osztályt). Javasolt felszerelés: az időjárásnak megfelelő réteges öltözet, zárt cipő, esőkabát, hátizsák, kulacs.

Jelentkezési lap WORD formátumban

 

A táborok iránt érdeklődni, jelentkezni az info@veszpremzoo.hu címen lehet.