Hírek

Állatkertek Éjszakája

2019-08-15

Az elmúlt évek nagyszabású fejlesztéseit követően ez évben a Veszprémi Állatkert is részt vesz az Állatkertek Éjszakája programon, melynek keretében 2019. augusztus 30-án, pénteken hosszabbított nyitvatartással, 21:00-ig várjuk Látogatóinkat.

A Veszprémi Állatkert a mindenkor érvényes normál belépőjegy árakon látogatható az Állatkertek Éjszakáján is. A megváltott jegyek egyszeri belépésre jogosítanak. A hosszabbított nyitvatartás ideje alatt a bérletek is érvényesek.

Látogass el hozzánk az Állatkertek Éjszakáján, ha látni szeretnéd az Állatkert másik arcát, és betekintést szeretnél nyerni lakóink titkos éjszakai életébe, megfigyelni ahogy az állatok nyugovóra térnek. Tegyél egy kellemes esti sétát a Veszprémi Állatkertben, és ne felejtsd otthon a zseblámpádat sem, de kérjük ügyelj arra, hogy a zseblámpa fényével ne zavard a pihenő állatokat, mert nincsenek hozzászokva az erős megvilágításhoz.

Azon Látogatóink részére, akik ezen a napon jönnek hozzánk, javasoljuk, hogy úgy szervezzék meg egész napos programjukat, hogy még az esti Állatkerti Éjszaka program is beleférjen az idejükbe.

A Dinó-park kapuja is nyitva vár. Fedezd fel zseblámpáddal a rémisztő T. rexet és társait. Állatkertünk lakóiról a Madárröpdében és a borjúfókák medencéjénél állatgondozóink fognak érdekességeket mesélni az érdeklődőknek.

A gasztronómiai ínyencségekről a Dinó-parki büfé és az Afrika-szavanna játszótér melletti büfé fog gondoskodni.

Veszprémi lakosok lakcímkártyájukat hozzák magukkal, ugyanis 19:00 órától a Gulya-dombi bejáratunknál meglepetéssel készülünk számukra.

FIGYELEM! Kérjük, olvassa el figyelmesen alábbi tájékoztatónkat!

Időpont, helyszín: 2019. augusztus 30., péntek, a Veszprémi Állatkert Gulya-dombi területe.

Ezen a napon a hosszabbított nyitvatartás 21:00 óráig tart. Gulya-dombi pénztár nyitvatartása: 9:00-20:30ig.

Az Állatkertek Éjszakája program kizárólag csak a Gulya-dombi területet érinti, ezért az alsó terület 19:00 órától az aluljárónál lezárásra kerül. A lezárást követően a Gulya-dombi területről nincs lehetőség a Fejes-völgyi területre való lejutásra, így aki a lenti területen parkolt, 19:00 óráig el kell hagynia az Állatkert területét. Aki szeretne részt venni a programon, mindenképpen javasoljuk, hogy a Gulya-dombi területen parkoljon le.

A Veszprémi Állatkert látogatói útjain közvilágítás nincs kiépítve, ezért mindenképpen javasoljuk, hogy zseblámpát hozzanak magukkal.