Gulyadombi ösvény

A projekt címe: Gulyadombi ösvény

A projekt azonosítószáma:

TOP-7.1.1-16-H-ERFA-2019-00373

Kedvezményezett neve: Kittenberger Kálmán Nonprofit Kft.

A szerződött támogatás összege: 30 072 072 Ft

A támogatás mértéke %-ban: 100%

A projekt zárás várható időpontja: 2022. április 30.  

 

A projekt tartalmának bemutatása:

A Gulyadombon, a „Kittenberger Kálmán” Növény- és Vadaspark Nonprofit Kft. tulajdonában lévő, 0404/6 helyrajzi számú ingatlanon tervezett fejlesztés célja a szabadtéri közösségi programok komfortosabb körülmények között történő eltöltésének biztosítása. 

A projekt keretében egy automatikus működtetésű nyilvános WC kerül telepítésre a mai kor modern igényeinek megfelelően. Az utcabútor jellegű, automatikus működésű, mozgáskorlátozottak által is használható köztéri illemhely az automatizált mosóberendezések beépítésével minden használat után padló és WC mosást követően engedi be a következő használót.

Az illemhely használatához a fülke frontoldalán lévő beengedő modulon található intelligens érmevizsgálón keresztül tudjuk az üzemeltető által beállított, és az előlapon található kijelzőn megjelenített használati díjat kiegyenlíteni. A jelenlét-érzékelésnek köszönhetően a rendszer érzékeli a beállított maximális használati időt (20 perc) túllépő használatot, az illetéktelen jelenlétet, valamint a rosszullétet. A használók biztonsága érdekében a fülke felszereltségének része a segélykérő nyomógomb és a mechanikus vésznyitó. A vizesblokk a kisgyermekesek számára is kényelmes használati lehetőséget biztosít, mivel a vendégtérben babapelenkázó is elhelyezésre kerül.

Az illemhely környezetében kialakított zöld felületen elhelyezésre kerülő pad, szeméttároló, ivókút és tájékoztató tábla a kulturált várakozás lehetőségéhez járul hozzá.